AGON CHANNEL DUARTROKITJE me ADI KRASTA dhe KLEDI KADIU

19.04.2014 | 21 Uhr | Agon Channel Studio


I Ftuar nga Stationi Televiziv AGON CHANNEL ne Shqiperi per ne Emisionin Duartrokitje me Zotin Adi Krasta dhe Zotin Kledi Kadiu. Me Daten 19.04.2014, Ne Oren 21:00 www.agonchanneltv.com 1) Alban Pengili (1972*) "Albanian Labayrinthe Harmonico" Variatione nga Kenge dhe Valle Shqiptare. Kompozuar ne Janar 2014 dhe luajtur per here te pare me 30.01.2014 ne Paris ne Sallen e Bashkise dhe ne pranine e Ambasadave dhe Ministrave Francez dhe Shqiptarre.E ftuar Nderi Ministria e Kultures se Republikes se Shqiperise Zonja .Dr. Mirela Kumbaro. 2) Niccolo Paganini (1782-1840) 24 Capriccio per Violine Solo.

http://agonchanneltv.com/

© 2024 Alban Pengili • Violine und Klassische Musik • Schepersweg 7 • 46485 Wesel • Tel 0175 - 5629193